Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bleiswijk

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Bleiswijk? Steeds meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Bleiswijk! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je nuttige tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al beschikbaar vanaf €13,20 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-bleiswijk

Een schoonmaakster in Bleiswijk vinden

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Bleiswijk inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Bleiswijk vergelijken

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, takenpakket en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is handig om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ijverige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er praktische Apps en websites die jou helpen zoeken. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Lansingerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bleiswijk

Vind een bedreven schoonmaakster in de gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Bleiswijk

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Bleiswijk, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Naaldwijk, Honselersdijk, Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen binnen- en buitenshuis. In het volgende deel tref je een overzicht met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €13,50 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte stimuleert het werkplezier en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse dienstverleners in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Bleiswijk. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, scholen, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Onkosten: tussen de €23,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €13,40 tot zo’n €19,50 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen. Verder kan je afspraken maken over afwassen of de planten water geven.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Bleiswijk kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Bleiswijk?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €500,00.

Plaats een reactie