Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Klimmen

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Klimmen? Meer en meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en meer tijd voor familie en vrienden. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Klimmen! Op ons portaal bekijk je handige tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-klimmen

Een schoonmaakster in Klimmen vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Klimmen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Klimmen zoeken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp bij je thuis komt. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, ervaring en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Kies 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw aanmelding ingewilligd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om dan thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een account registreren en beschikbare helpers vinden. Doorgaans gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Homeworks.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Voerendaal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Klimmen

Vind een vakkundige schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Klimmen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het onderstaande overzicht tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Klimmen, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Bocholtz, Baneheide, Walem en Hulsberg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in en rondom huis. Hieronder delen wij een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,50 (uurloon).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere bedrijven in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Klimmen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Onkosten: tussen de €24,00 en €32,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,00 tot €16,25 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Klimmen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als afstoffen, dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren hangt af van het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Klimmen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. De woning wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €600,00.

Plaats een reactie