Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wagenberg

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Wagenberg? Meer en meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Wagenberg! Op deze website tref je concrete tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder bieden we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €13,00 p/uur.

schoonmaker-zoeken-wagenberg

Een schoonmaakster in Wagenberg zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Wagenberg inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde heb je steeds meer speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Wagenberg opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster komt poetsen. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat de opdracht wederzijds passend is heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. We raden aan om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Gelukkig zijn er diverse Apps en websites die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Nationalehulpgids.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Drimmelen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wagenberg

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Wagenberg

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Wagenberg, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Teteringen, Ulvenhout, Terheijden en Prinsenbeek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper huur je in voor de meest gangbare karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder vind je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de omgeving al vanaf €12,90 per uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone kantoorruimte zorgt voor het werkplezier en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Wagenberg. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals ramen en vensters bijhouden, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,00 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels, scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijs: tussen ongeveer €22,00 en €33,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,40 tot zo’n €19,50 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of het doen van de was.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Wagenberg laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Wagenberg?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het complete huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten liggen tussen de €350,00 tot €550,00.

Plaats een reactie