Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Teteringen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Teteringen? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en veel meer vrije tijd. Wij geven advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Teteringen! Op deze website bekijk je duidelijke tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €12,60 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-teteringen

Een schoonmaakster in Teteringen zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Teteringen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder kan je gebruik maken van handige platforms voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Teteringen vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp komt schoonmaken. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser zal bij je thuis komen op het gekozen moment. We raden aan om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en vertel welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op handige vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw wensen in Breda.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Teteringen

Vind een vakkundige schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Teteringen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Teteringen, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Ulvenhout, Bavel, Wagenberg en Terheijden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle huishoudelijke klussen in en rondom huis. Bijgaand check je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen lappen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was opvouwen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp (regionaal) al voor €13,40 (uurtarief).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor draagt bij aan een efficiënte werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei schoonmakers in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Teteringen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €23,50 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen ongeveer €23,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,00 tot +/- €17,75 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard taken die gedaan worden: dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Teteringen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. het type woning, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Teteringen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan bedragen tussen de €250,00 tot €575,00.

Plaats een reactie