Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Susteren

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Susteren? Meer en meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Susteren! Op deze pagina verstrekken we duidelijke tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €12,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-susteren

Een schoonmaakster in Susteren vinden

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Susteren inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast zijn er diverse platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Susteren zoeken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw oproep wederzijds passend is heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een professionele schoonmaker is niet heel eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Echt-Susteren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Susteren

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Susteren

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Susteren, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Roosteren, Nieuwstadt, Sint Joost en Ohé en Laak.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp huur je in voor de meest gangbare klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf check je een lijst met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €12,60 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan het werkgenot en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere dienstverleners in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Susteren. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €23,00 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Limburg.
 • Onkosten: tussen de €22,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €13,30 tot €16,75 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: stofzuigen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of de stoep aanvegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste woningen in Susteren laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt mede bepaald door de grootte van de woning, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Susteren?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie