Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Echt-Susteren

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Echt-Susteren? Meer en meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, geen rotklusjes meer en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Echt-Susteren! Op deze website ontdek je handige tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook behandelen we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al voor €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-echt-susteren

Een schoonmaakster in Echt-Susteren inhuren

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Echt-Susteren inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Afsluitend heb je steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Echt-Susteren vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw uitnodiging beantwoord wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt aan huis op het gekozen moment. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt gebruik maken van speciale vraag- en aanbodsites die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Hulpstudent.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Echt-Susteren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Echt-Susteren

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Echt-Susteren

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Echt-Susteren, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Sittard-Geleen, Stein, Leudal en Roerdalen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in jouw huishouden. Bijgaand delen wij de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen wassen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp uit de regio al voor €13,10 (uurtarief).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor helpt bij een prettige werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene dienstverleners in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Echt-Susteren. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of vloeronderhoud behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,50 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen +/- €22,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,60 tot wel €17,25 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, dweilen. Daarnaast kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of de was doen en opvouwen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Echt-Susteren hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Echt-Susteren?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt van top tot teen gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus liggen tussen de €225,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie