Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuwstadt

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Nieuwstadt? Flink wat Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Nieuwstadt! Op deze website ontdek je diverse tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-nieuwstadt

Een schoonmaakster in Nieuwstadt zoeken

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Nieuwstadt inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Nieuwstadt vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt werken. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk werksters

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op prijs per uur, takenpakket en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer wat voor jou van belang is. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker kan complex zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende websites die je hierbij helpen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Echt-Susteren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuwstadt

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Nieuwstadt

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Nieuwstadt, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Born, Buchten, Roosteren en Susteren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in en rondom huis. Hieronder vind je een opsomming met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Opmaken van de bedden.
 • De was strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de regio al vanaf €12,90 per 60 minuten.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan productieve werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse bedrijven die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Nieuwstadt. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,00 en €33,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, scholen, winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Limburg.
 • Kosten: tussen plus minus €23,50 en €30,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost tussen de €13,50 tot +/- €19,75 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Nieuwstadt huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Nieuwstadt?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het complete huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten liggen tussen de €300,00 tot €700,00.

Plaats een reactie