Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bakhuizen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Bakhuizen? Meer en meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Je wint hier veel advies bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Bakhuizen! Op ons portaal verstrekken we handige tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €13,40 p/uur.

schoonmaker-zoeken-bakhuizen

Een schoonmaakster in Bakhuizen gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Bakhuizen inhuren is dan een uitstekend idee. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Bakhuizen opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp aan de slag gaat. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en benoem waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een ijverige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Er bestaan praktische websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Marktplaats.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bakhuizen

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw regio!

Schoonmaakbedrijven in Bakhuizen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Bakhuizen, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Oudemirdum, Elahuizen, Mirns en Rijs.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser huur je in voor de meest gangbare klussen in en rondom huis. Hieronder tref je enkele veel voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De ventilatie reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp in de buurt al voor €13,50 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor draagt bij aan een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei schoonmakers in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Bakhuizen. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €21,50 en €35,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €23,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €12,60 tot +/- €17,50 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die de hulp uitvoert: ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of de stoep aanvegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste huishoudens in Bakhuizen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Bakhuizen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €550,00.

Plaats een reactie