Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Mirns

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Mirns? Steeds meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Mirns! Op deze pagina verstrekken we nuttige tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je treft op deze pagina ook adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €12,90 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-mirns

Een schoonmaakster in Mirns vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Mirns inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Afsluitend zien wij steeds meer praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Mirns opzoeken

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan huis komt. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In het volgende scherm tonen ze de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Kies meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien de opdracht ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Het is handig om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ervaren schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er diverse Apps en websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Mirns

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw wijk!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Mirns

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Mirns, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Bakhuizen, Oudemirdum, Rijs en Harich.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het overzicht hieronder check je enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleren wassen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,50 per 60 minuten.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende dienstverleners in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Mirns. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of dakreiniging zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €25,00 en €31,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen de €21,50 en €31,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,80 tot +/- €18,25 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen. Indien gewenst kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de stoep aanvegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Mirns laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door het aantal m2, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Mirns?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €275,00 tot €650,00.

Plaats een reactie