Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Milsbeek

Wil je een schoonmaakhulp in Milsbeek? Steeds meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Je wint hier veel advies bij het vinden van een professionele schoonmaker in Milsbeek! Op dit platform bieden we handige tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Verder vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Nu al vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-milsbeek

Een schoonmaakster in Milsbeek zoeken

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in Milsbeek inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder zien wij steeds meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Milsbeek inhuren

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster aan huis komt. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Filter op prijs, ervaring en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ervaren schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er verschillende vraag- en aanbodsites die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Gennep.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Milsbeek

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Milsbeek

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Milsbeek, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Heijen, Ven-Zelderheide, Ottersum en Middelaar.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in en rondom huis. In het overzicht hieronder tref je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De ventilatie reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,00 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene organisaties die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Milsbeek. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,50 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Tarieven: tussen +/- €21,50 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot €18,50 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale klussen die hij/zij zal doen zoals: dweilen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of de was doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Een groot deel van de huishoudens in Milsbeek laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Milsbeek?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €525,00.

Plaats een reactie