Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ottersum

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Ottersum? Meer en meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en veel meer vrije tijd. Wij geven advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Ottersum! Op onze schoonmaakwebsite delen wij duidelijke tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast vergelijken wij enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €13,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-ottersum

Een schoonmaakster in Ottersum zoeken

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in Ottersum inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Ottersum zoeken

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw komt poetsen. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de getoonde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer de opdracht ingewilligd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een enthousiaste schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op praktische online bemiddelaarsdiensten die daarbij helpen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Gennep.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ottersum

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Ottersum

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Ottersum, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Milsbeek, Heijen, Middelaar en Plasmolen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker is er voor alle werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder tref je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €13,00 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op een efficiënte werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei organisaties in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Ottersum. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,50 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen ongeveer €22,50 en €35,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot €17,25 per gewerkt uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of rondom de woning vegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Ottersum huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Ottersum?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie