Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dalerpeel

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Dalerpeel? Steeds meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Dalerpeel! Op ons portaal lees je volop tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder bieden we een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Daarbij delen wij ook adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €13,30 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-dalerpeel

Een schoonmaakster in Dalerpeel zoeken

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Dalerpeel inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook kan je gebruik maken van praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Dalerpeel opzoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als de opdracht wederzijds passend is heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een ervaren schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke Apps en websites die je hierbij helpen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Helpling.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Coevorden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dalerpeel

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Dalerpeel

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Dalerpeel, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Wachtum, Dalerveen, Dalen en Vinkenbuurt.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder vind je de meest voorkomende werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,50 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor bevordert het werkgenot en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende bedrijven in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Dalerpeel. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €20,00 en €30,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Drenthe.
 • Tarieven: tussen +/- €21,00 en €34,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,00 tot +/- €18,50 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of de was doen en opvouwen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Dalerpeel hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Dalerpeel?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het volledige huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 tot €600,00.

Plaats een reactie