Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wachtum

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Wachtum? Meer en meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Wachtum! Op ons portaal delen wij veel tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Verder behandelen we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook adresgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,20 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-wachtum

Een schoonmaakster in Wachtum gezocht

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Wachtum inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast zijn er diverse praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Wachtum zoeken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser komt werken. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Kies een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van ijverige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Tegenwoordig zijn er diverse platforms die hiervoor specifiek service verlenen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Soms gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulpstudent.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Coevorden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wachtum

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Wachtum

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Wachtum, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Dalerveen, Stieltjeskanaal, Dalerpeel en Dalen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder bieden wij de meest gangbare klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,20 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Wachtum. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Drenthe.
 • Prijzen: tussen +/- €20,50 en €35,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,50 tot +/- €15,00 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of rondom de woning vegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Wachtum laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is hangt af van de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Wachtum?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het volledige huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie