Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hobrede

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Hobrede? Steeds meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Hobrede! Op onze schoonmaakwebsite tref je handige tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij bekijk je hier enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €12,60 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-hobrede

Een schoonmaakster in Hobrede gezocht

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Hobrede inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van speciale platforms voor het vinden van een werkster. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Hobrede vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Populaire opties zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Selecteer verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw aanmelding beantwoord wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Het is slim om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een ervaren schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn praktische applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Soms regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulpstudent.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Edam-Volendam.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hobrede

Vind een vakkundige schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Hobrede

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Hobrede, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Purmer, De Rijp, Schardam en Beets.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster is er voor alle schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder bekijk je een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €12,90 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert een prettige werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei schoonmaakondernemers in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Hobrede. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,50 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren, winkels, scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen plus minus €21,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, gevelreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,40 tot wel €15,00 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: dweilen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of rondom de woning vegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste woningen in Hobrede kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt aan het aantal m2, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Hobrede?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €600,00.

Plaats een reactie