Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Purmer

Wil je een schoonmaakhulp in Purmer? Steeds meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Purmer! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je veel tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens bieden we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €12,80 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-purmer

Een schoonmaakster in Purmer zoeken

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Purmer inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Purmer opzoeken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt werken. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  Je ziet nu meteen de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Kies meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is handig om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer wat je precies verwacht. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een goede schoonmaker gaat soms niet zo snel. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke platforms die daarbij helpen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Nationalehulpgids.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Edam-Volendam.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Purmer

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Lokale schoonmaakbedrijven in Purmer

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Purmer, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in De Rijp, Graft, Hobrede en Schardam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het volgende deel delen wij een opsomming met huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De garage opruimen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €13,00 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte heeft effect op een prettige werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene organisaties die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Purmer. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,50 en €30,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van kantoren, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen ongeveer €20,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,20 tot wel €19,75 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die uitgevoerd worden: stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. Daarnaast kan je afspraken maken over opruimen of het doen van de was.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Purmer laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door het type woning, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Purmer?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. De woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie