Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Volendam

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Volendam? Steeds meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Volendam! Op onze schoonmaakwebsite tref je handige tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook vind je hier contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €13,20 per uur.

schoonmaker-zoeken-volendam

Een schoonmaakster in Volendam vinden

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een geschikte schoonmaakster in Volendam inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van handige platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Volendam opzoeken

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp aan huis komt. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Contact opnemen

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw inschrijving ingewilligd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Het is goed om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een geschikte schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt gebruik maken van handige online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulpstudent.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Edam-Volendam.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Volendam

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Volendam

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Volendam, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Edam, Monnickendam, Den Ilp en Schiphol-Rijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. In het volgende deel bekijk je enkele veel voorkomende werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kleding strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp in de buurt nu al vanaf €12,60 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor een efficiënte werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Volendam. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,50 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen de €21,00 en €33,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,00 tot +/- €16,00 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of de planten water geven.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Volendam hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is is afhankelijk van de grootte van de woning, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Volendam?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Je complete woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €525,00.

Plaats een reactie