Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Eckelrade

Wil je een schoonmaakhulp in Eckelrade? Steeds meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij geven advies bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Eckelrade! Op onze schoonmaakwebsite tref je volop tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €12,90 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-eckelrade

Een schoonmaakster in Eckelrade gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een betrouwbare schoonmaakster in Eckelrade inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Daarnaast zijn er diverse praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Eckelrade vinden

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op prijs per uur, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw verzoek beantwoord wordt heb je een match.

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is goed om thuis te blijven en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een goede schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er praktische Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Eijsden-Margraten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Eckelrade

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Eckelrade

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel check je adressen van schoonmaakspecialisten in Eckelrade, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Noorbeek, Mheer, Gronsveld en Eijsden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder verstrekken we de meest voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van de kleding.
 • Opvouwen van de was.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €13,50 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan een prettige werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere schoonmaakondernemers in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Eckelrade. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,50 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Limburg.
 • Tarieven: tussen +/- €21,00 en €30,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot zo’n €15,00 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klussen die gedaan worden: dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of de planten water geven.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Eckelrade hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van het type woning, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Eckelrade?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €650,00.

Plaats een reactie