Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Eijsden

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Eijsden? Meer en meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Eijsden! Op dit platform bekijk je handige tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-eijsden

Een schoonmaakster in Eijsden zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Eijsden inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook heb je steeds meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Eijsden zoeken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanmelding ingewilligd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt gebruik maken van handige bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulp.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Eijsden-Margraten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Eijsden

Vind een geschikte schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Eijsden

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? Hieronder vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Eijsden, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Gronsveld, Eckelrade, Geulle en Bunde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker is er voor alle klussen in jouw huishouden. Hieronder bieden wij de meest voorkomende klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De garage opruimen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de omgeving al vanaf €12,50 per 60 minuten.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor stimuleert het werkplezier en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene schoonmakers in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Eijsden. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €22,50 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Limburg.
 • Onkosten: tussen +/- €22,00 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €13,00 tot €15,00 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Eijsden laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door het type woning, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Eijsden?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €625,00.

Plaats een reactie