Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Gronsveld

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Gronsveld? Steeds meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een goede schoonmaker in Gronsveld! Op deze pagina verstrekken we volop tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast vergelijken wij diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook verstrekken we contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,00 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-gronsveld

Een schoonmaakster in Gronsveld vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een vakkundige schoonmaakster in Gronsveld inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend heb je steeds meer speciale platforms voor het vinden van een werkster. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Gronsveld inhuren

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster aan huis komt. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om dan thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een bedreven schoonmaker is best lastig. Door middel van het internet kun je terecht op handige Apps en websites die hiervoor specifiek service verlenen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Voor bedrijven.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Care.com: Matching op basis van jouw wensen in Eijsden-Margraten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Gronsveld

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Gronsveld

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Gronsveld, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Eckelrade, Noorbeek, Eijsden en Geulle.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf tref je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Glazenwassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €13,40 (uurloon).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor helpt bij de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Gronsveld. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €21,50 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen +/- €23,50 en €30,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,80 tot wel €19,75 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen wassen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of rondom de woning vegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Gronsveld hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Gronsveld?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €525,00.

Plaats een reactie