Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Noorbeek

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Noorbeek? Meer en meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij geven advies bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Noorbeek! Op onze schoonmaakwebsite lees je nuttige tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook vergelijken wij bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-noorbeek

Een schoonmaakster in Noorbeek gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Noorbeek inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend kan je gebruik maken van handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Noorbeek zoeken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp komt werken. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw verzoek passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. We raden aan om thuis te blijven en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn diverse online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Eijsden-Margraten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Noorbeek

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Noorbeek

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Noorbeek, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Mheer, Banholt, Eckelrade en Gronsveld.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. Hieronder bekijk je een opsomming met taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De garage opruimen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de omgeving al vanaf €12,80 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan een fijne werksituatie en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende aanbieders in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Noorbeek. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,00 en €31,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Limburg.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €24,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot +/- €17,00 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard klussen die afgewerkt worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, afstoffen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in Noorbeek hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt aan het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Noorbeek?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt helemaal ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €700,00.

Plaats een reactie