Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Mheer

Wil je een schoonmaakhulp in Mheer? Meer en meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Mheer! Op deze pagina ontdek je nuttige tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook namen en adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-mheer

Een schoonmaakster in Mheer inhuren

Heb je het erg druk en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Mheer inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Mheer inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp komt poetsen. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw verzoek geaccepteerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om op locatie te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een vakkundige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Gelukkig zijn er praktische applicaties die jou helpen zoeken. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Eijsden-Margraten.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Mheer

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Mheer

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Mheer, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Banholt, Sint Geertruid, Noorbeek en Eckelrade.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand bieden wij een overzicht met klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Strijken.
 • De was opvouwen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €13,30 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor een fijne werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal bedrijven in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Mheer. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of dakreiniging zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,50 en €32,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Limburg.
 • Tarieven: tussen de €21,00 en €31,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp kost tussen de €13,20 tot +/- €18,00 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: dweilen, ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals afwassen of de stoep aanvegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Mheer huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Mheer?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het complete huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie