Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Krommenie

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Krommenie? Steeds meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Krommenie! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we diverse tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Ook vergelijken wij een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-krommenie

Een schoonmaakster in Krommenie vinden

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Krommenie inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast heb je allerlei platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Krommenie opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, ervaring en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw aanvraag wederzijds passend is heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een vakkundige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Tegenwoordig zijn er verschillende webapplicaties die je hierbij helpen. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Voor bedrijven.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Zaanstad.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Krommenie

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in Krommenie

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Krommenie, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Assendelft, Venhuizen, Westzaan en Jisp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser helpt jou graag met allerlei karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand delen wij enkele veel voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kleding strijken.
 • De was opvouwen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (lokaal) al vanaf €12,90 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei dienstverleners in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Krommenie. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,50 en €30,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €23,00 en €31,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,70 tot zo’n €17,25 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die de hulp uitvoert: stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Krommenie kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Krommenie?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Je complete woning wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €575,00.

Plaats een reactie