Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Jisp

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Jisp? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Jisp! Op deze pagina lees je diverse tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij delen we een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €12,70 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-jisp

Een schoonmaakster in Jisp inhuren

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Jisp inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Om te beginnen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde heb je allerlei platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Jisp vergelijken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan de slag gaat. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Kies enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw verzoek gehonoreerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en benoem wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een professionele schoonmaker is best lastig. Er bestaan handige online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Wormerland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Jisp

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Jisp

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Jisp, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Westzaan, Krommenie, Zaandijk en Koog aan de Zaan.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf tref je een opsomming met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De ventilatie reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (lokaal) al vanaf €12,90 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor draagt bij aan het werkgenot en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere schoonmaakondernemers in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Jisp. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €25,00 en €33,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van winkels, scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Kostprijs: tussen +/- €24,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,40 tot €17,75 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: stofzuigen, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de was doen en opvouwen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Jisp hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Jisp?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €250,00 tot €500,00.

Plaats een reactie