Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zaandijk

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Zaandijk? Veel jonge gezinnen en ouderen kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Zaandijk! Op dit platform lees je duidelijke tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Nu al vanaf €12,80 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-zaandijk

Een schoonmaakster in Zaandijk inhuren

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in Zaandijk inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Zaandijk vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp komt werken. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, ervaring en reviews.

 4. Contactverzoek

  Selecteer een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat de opdracht beantwoord wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een bedreven schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt gebruik maken van nuttige applicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Homeworks.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulpstudent.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Zaanstad.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zaandijk

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in Zaandijk

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Zaandijk, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Jisp, Westzaan, Koog aan de Zaan en Markenbinnen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in en rondom huis. Hieronder bekijk je enkele veel voorkomende taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kleding strijken.
 • De was wegwerken.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de regio nu al vanaf €12,80 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert fijne en veilige werkplekken en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende aanbieders in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Zaandijk. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,50 en €34,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €22,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,40 tot €17,00 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klusjes die opgepakt worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of rondom de woning vegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Zaandijk hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week ligt aan de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Zaandijk?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Je complete woning wordt helemaal ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie