Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Holtheme

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Holtheme? Steeds meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Holtheme! Op deze website delen wij diverse tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €12,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-holtheme

Een schoonmaakster in Holtheme zoeken

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Holtheme inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Verder zien wij steeds meer handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Holtheme zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp komt schoonmaken. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetser komt aan huis op de overeengekomen datum. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een bedreven schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er praktische online marktplaatsen die je hierbij kunnen ondersteunen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Vaak gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulp.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Hardenberg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Holtheme

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Holtheme

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Holtheme, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Anerveen, Radewijk, Den Velde en Anevelde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. Bijgaand verstrekken we een overzicht met klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kleding strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp uit de omgeving al voor €13,50 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor stimuleert het werkgenot en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende organisaties in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Holtheme. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,00 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Overijssel.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €25,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €13,50 tot +/- €17,25 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Holtheme huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van ramen lappen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Holtheme?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie