Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Radewijk

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Radewijk? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Radewijk! Op deze website tref je diverse tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien delen we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier contactgegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €13,40 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-radewijk

Een schoonmaakster in Radewijk gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in Radewijk inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Radewijk zoeken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Waar en wanneer

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw aanvraag ingewilligd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een bedreven schoonmaker is best lastig. Er bestaan nuttige websites die je hierbij helpen. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Hardenberg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Radewijk

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Radewijk

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Radewijk, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Venebrugge, Hoogenweg, Anerveen en Holtheme.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf delen wij een lijst met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €12,60 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor helpt bij het werkplezier en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse bedrijven in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Radewijk. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,00 en €31,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van scholen, winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Overijssel.
 • Prijs: tussen plus minus €23,00 en €32,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €13,00 tot +/- €17,00 per uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of het wassen van kleding.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste gezinnen in Radewijk huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. het type woning, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Radewijk?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie