Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Makkum

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Makkum? Steeds meer huishoudens gaan voor wat extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Makkum! Op onze schoonmaakwebsite bieden we diverse tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens delen we bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €12,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-makkum

Een schoonmaakster in Makkum inhuren

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in Makkum inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Makkum vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser aan de slag gaat. De keuze is vaak elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Hierna bekijk je direct de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw aanvraag wederzijds passend is heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt aan huis op de overeengekomen datum. We raden aan om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat alle kamers in het huis zien en vertel wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een vakkundige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op handige portalen die je hierbij kunnen ondersteunen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Homeworks.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Hulp.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Makkum

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Makkum

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Makkum, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Idsegahuizum, Piaam, Cornwerd en Kornwerderzand.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand bieden wij een lijst met werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De ventilatie reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €12,70 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte bevordert een efficiënte werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene organisaties in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Makkum. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,50 en €33,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen +/- €21,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €12,70 tot €19,25 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Makkum kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt ook aan de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Makkum?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie