Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Idsegahuizum

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Idsegahuizum? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Altijd een super schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Idsegahuizum! Op ons portaal verstrekken we veel tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Minder stressgevoelens.
 • Nu al vanaf €12,70 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-idsegahuizum

Een schoonmaakster in Idsegahuizum inhuren

Heb je het erg druk en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Idsegahuizum inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Ook zijn er diverse praktische platforms voor het vinden van een werkster. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Idsegahuizum vergelijken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Stel pakket samen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser aan huis komt. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Filter op kosten, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en communiceer wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van professionele schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn handige Apps en websites die je hierbij helpen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Idsegahuizum

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Regionale schoonmaakbedrijven in Idsegahuizum

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Idsegahuizum, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Piaam, Gaast, Makkum en Cornwerd.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper is er voor alle schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder bekijk je de meest gangbare taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Glazenwassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp (lokaal) al voor €13,10 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor helpt bij een prettige werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende bedrijven in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Idsegahuizum. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Prijs: tussen gemiddeld €24,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,60 tot wel €19,50 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen wassen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de was doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Idsegahuizum huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt aan het aantal m2, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Idsegahuizum?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten bedragen tussen de €325,00 tot €650,00.

Plaats een reactie