Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Piaam

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Piaam? Meer en meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, geen rotklusjes meer en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Piaam! Op deze website lees je veel tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien delen we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-piaam

Een schoonmaakster in Piaam vinden

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Piaam inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Piaam vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw komt poetsen. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk werksters

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is slim om op locatie te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op speciale Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Care.com: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Piaam

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Piaam

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Piaam, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Gaast, Allingawier, Idsegahuizum en Makkum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In het overzicht hieronder tref je enkele veel voorkomende taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen wassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (regionaal) al voor €13,50 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene schoonmaakondernemers in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Piaam. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,50 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen +/- €24,00 en €34,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,90 tot zo’n €16,00 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klussen die de hulp uitvoert: dweilen, stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of de stoep aanvegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Piaam kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor onder andere het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door de grootte van de woning, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Piaam?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €575,00.

Plaats een reactie