Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Allingawier

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Allingawier? Flink wat Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een goede schoonmaker in Allingawier! Op schoonmakerzoeken.nl lees je duidelijke tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens delen we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-allingawier

Een schoonmaakster in Allingawier inhuren

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een geschikte schoonmaakster in Allingawier inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook heb je steeds meer speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Allingawier vinden

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en geef aan wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker gaat soms niet zo snel. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke vraag- en aanbodsites die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Care.com: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Allingawier

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Allingawier

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Allingawier, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Exmorra, Ferwoude, Gaast en Piaam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder tref je enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (plaatselijk) al vanaf €12,70 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een representatief schoon kantoor zorgt voor een prettige werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Allingawier. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €20,50 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Kosten: tussen de €20,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,40 tot +/- €18,50 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen, dweilen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals verschonen van het beddengoed of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Allingawier hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week ligt aan het aantal ruimtes, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Allingawier?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €625,00.

Plaats een reactie