Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Gaast

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Gaast? Steeds meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Gaast! Op dit platform tref je veel tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Daarbij delen wij ook contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al vanaf €13,40 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-gaast

Een schoonmaakster in Gaast vinden

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Gaast inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast heb je steeds meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Gaast inhuren

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp komt schoonmaken. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  Check en analyseer de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw oproep beantwoord wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is goed om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van geschikte schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Voor bedrijven.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw wensen in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Gaast

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Gaast

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Gaast, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Allingawier, Exmorra, Piaam en Idsegahuizum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het volgende deel verstrekken we een lijst met schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van overhemden.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (lokaal) nu al vanaf €12,60 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor helpt bij het werkgenot en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene bedrijven in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Gaast. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €22,00 en €31,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €24,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €13,00 tot €16,25 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, dweilen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Gaast hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het exacte aantal uur per week wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Gaast?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €600,00.

Plaats een reactie