Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Exmorra

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Exmorra? Meer en meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Exmorra! Op dit platform ontdek je duidelijke tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €13,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-exmorra

Een schoonmaakster in Exmorra zoeken

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Exmorra inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Exmorra inhuren

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp komt werken. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Verzoek versturen

  Kies een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien jouw verzoek wederzijds passend is heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om thuis te blijven en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een professionele schoonmaker kan complex zijn. Er bestaan verschillende webapplicaties die jou helpen zoeken. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw wensen in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Exmorra

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Exmorra

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Exmorra, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Ferwoude, Hieslum, Allingawier en Gaast.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker is er voor alle huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder verstrekken we een overzicht met schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • De was strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De garage opruimen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €12,50 per gewerkt uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte heeft effect op gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere schoonmakers in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Exmorra. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,50 en €31,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen plus minus €23,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,20 tot €20,00 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klussen die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, ramen wassen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals verschonen van het beddengoed of de was doen en opvouwen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Exmorra kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld dweilen, stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is is afhankelijk van de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Exmorra?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €500,00.

Plaats een reactie