Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hieslum

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Hieslum? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Hieslum! Op deze website lees je concrete tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Verder delen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €13,10 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-hieslum

Een schoonmaakster in Hieslum zoeken

Houd je niet van schoonmaken en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Hieslum inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Hieslum opzoeken

 1. Adres invoeren

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser aan de slag gaat. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de gevonden huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw oproep wederzijds passend is heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Het is verstandig om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en benoem waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een goede schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn verschillende websites die hiervoor specifiek service verlenen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hieslum

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Hieslum

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Hieslum, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Parrega, Dedgum, Ferwoude en Exmorra.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf tref je de meest voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kleding strijken.
 • De was opvouwen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al vanaf €13,10 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere dienstverleners in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Hieslum. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €24,00 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels, winkels, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen ongeveer €22,50 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,20 tot wel €19,75 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen wassen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Hieslum huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan het aantal m2, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Hieslum?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 tot €700,00.

Plaats een reactie