Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rheeze

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Rheeze? Flink wat Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Rheeze! Op deze website bekijk je nuttige tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €13,20 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-rheeze

Een schoonmaakster in Rheeze vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Rheeze inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook zijn er diverse handige platforms voor het vinden van een werkster. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Rheeze zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Ons advies is om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan waar jij waarde aan hecht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een geschikte schoonmaker is best lastig. Door middel van het internet kun je terecht op diverse vraag- en aanbodsites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en beschikbare helpers vinden. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Hulpstudent.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Hardenberg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rheeze

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Rheeze

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Rheeze, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Diffelen, Heemserveen, Hoogenweg en Venebrugge.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf tref je een overzicht met klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €12,90 p/uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) bevordert de werksfeer en productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Rheeze. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,00 en €33,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Overijssel.
 • Kosten: tussen +/- €24,00 en €32,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,50 tot zo’n €20,00 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Rheeze huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan het type woning, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Rheeze?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Jouw woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €200,00 tot €550,00.

Plaats een reactie