Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oirsbeek

Wil je een schoonmaakhulp in Oirsbeek? Flink wat Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een goede schoonmaker in Oirsbeek! Op deze website bieden we duidelijke tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook bieden we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al voor €12,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-oirsbeek

Een schoonmaakster in Oirsbeek vinden

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in Oirsbeek inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder heb je allerlei online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Oirsbeek vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser aan huis komt. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw verzoek positief wordt ontvangen heb jij een werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een professionele schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende webapplicaties die je hierbij helpen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Care.com: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Beekdaelen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oirsbeek

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Oirsbeek

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Oirsbeek, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Doenrade, Merkelbeek, Amstenrade en Hoensbroek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder tref je enkele veel voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,00 per werkuur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor gelukkige werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende dienstverleners in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Oirsbeek. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €22,00 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Kostprijs: tussen de €23,00 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,40 tot wel €20,00 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klussen die uitgevoerd worden: dweilen, keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of de planten doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Oirsbeek huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren hangt af van het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Oirsbeek?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €700,00.

Plaats een reactie