Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hoensbroek

Wil je een schoonmaakhulp in Hoensbroek? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Hoensbroek! Op dit platform verstrekken we diverse tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met adressen van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-hoensbroek

Een schoonmaakster in Hoensbroek inhuren

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Hoensbroek inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze adviezen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast heb je allerlei handige platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Hoensbroek vergelijken

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser komt schoonmaken. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Hulpen vergelijken

  Check en analyseer de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs p/uur, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Selecteer enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw aanmelding wederzijds passend is heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en maak duidelijk waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker gaat soms niet zo snel. Door middel van het internet kun je terecht op praktische bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Care.com: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Heerlen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hoensbroek

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Hoensbroek

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Hoensbroek, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Amstenrade, Oirsbeek, Schinnen en Wijnandsrade.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf bieden wij de meest voorkomende werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleren wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp (plaatselijk) al vanaf €12,90 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor draagt bij aan het werkgenot en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal dienstverleners in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Hoensbroek. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,00 en €33,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Prijs: tussen plus minus €21,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €12,80 tot wel €16,75 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard taken die gedaan worden: afstoffen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of het wassen van kleding.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Jonge gezinnen in Hoensbroek kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Hoensbroek?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het huis wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 tot €575,00.

Plaats een reactie