Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heerlen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Heerlen? Steeds meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, geen rotklusjes meer en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Je wint hier veel advies bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Heerlen! Op deze pagina lees je duidelijke tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook behandelen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €13,30 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-heerlen

Een schoonmaakster in Heerlen zoeken

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Heerlen inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op een lokale Facebook groep. Ook ontstaan er meer en meer platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Heerlen zoeken

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser komt poetsen. Populaire opties zijn om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op handige online marktplaatsen die daarbij helpen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulp.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Heerlen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heerlen

Vind een vakkundige schoonmaakster in de gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Heerlen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Heerlen, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Brunssum, Kerkrade, Landgraaf en Simpelveld.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. Hieronder bieden wij een lijst met huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Glazenwassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €12,60 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op fijne en veilige werkplekken en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse dienstverleners in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Heerlen. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,00 en €31,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen +/- €24,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot +/- €20,00 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die afgewerkt worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, keuken reinigen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals koelkast schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Veel gezinnen en families in Heerlen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van het aantal m2, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Heerlen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan liggen tussen de €300,00 tot €700,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie