Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Simpelveld

Wil je een schoonmaakhulp in Simpelveld? Veel jonge gezinnen en ouderen gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een professionele schoonmaker in Simpelveld! Op ons portaal bekijk je nuttige tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens bieden we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook bieden wij contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €12,60 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-simpelveld

Een schoonmaakster in Simpelveld zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Simpelveld inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Simpelveld inhuren

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Filter op prijs p/uur, werkzaamheden en reviews.

 4. Contact opnemen

  Kies diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer de opdracht passend is voor de werknemer heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn praktische bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Nationalehulpgids.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Simpelveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Simpelveld

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Simpelveld

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Simpelveld, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Landgraaf, Heerlen, Voerendaal en Beekdaelen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel tref je de meest gangbare klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was opvouwen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (lokaal) al voor €13,50 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor helpt bij een fijne werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Simpelveld. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Limburg.
 • Kostprijs: tussen de €23,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €12,80 tot +/- €19,25 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, afstoffen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of de was doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in Simpelveld kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Simpelveld?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. De volledige woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie