Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Idzega

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Idzega? Steeds meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Idzega! Op dit platform bekijk je praktische tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook bespreken we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-idzega

Een schoonmaakster in Idzega vinden

Heb je een druk leven en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Idzega inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde heb je steeds meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Idzega inhuren

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster bij je thuis komt. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Filter op prijs per uur, takenpakket en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra de opdracht wederzijds passend is heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende online zoekmachines die daarbij helpen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Nationalehulpgids.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Idzega

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Idzega

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het onderstaande overzicht ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Idzega, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Sandfirden, Blauwhuis, Gaastmeer en Sneek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in en rondom huis. In het overzicht hieronder vind je een opsomming met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen lappen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was wegwerken.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp in de buurt al voor €13,50 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Idzega. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €24,50 en €31,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Prijs: tussen +/- €22,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot +/- €15,25 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals koelkast schoonmaken of de was doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Idzega kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals stofzuigen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Idzega?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie