Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hedikhuizen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Hedikhuizen? Meer en meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, minder stress, en veel meer vrije tijd. Wij bieden tips en tricks het vinden van een professionele schoonmaker in Hedikhuizen! Op schoonmakerzoeken.nl delen wij volop tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Ook delen we enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-hedikhuizen

Een schoonmaakster in Hedikhuizen zoeken

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een goede schoonmaakster in Hedikhuizen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook kan je gebruik maken van online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Hedikhuizen zoeken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp aan huis komt. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw oproep goedgekeurd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt een beroep doen op verschillende Apps en websites die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Helpling.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Care.com: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Heusden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hedikhuizen

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Hedikhuizen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Hedikhuizen, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Heesbeen, Herpt, Doeveren en Haarsteeg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf vind je de meest voorkomende werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • De was opvouwen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €13,30 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op productieve werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende organisaties in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Hedikhuizen. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of dakreiniging zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €25,00 en €30,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen de €20,50 en €33,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,80 tot wel €16,00 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de vuilnisemmers legen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Hedikhuizen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van stofzuigen, dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is is afhankelijk van het aantal ruimtes, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Hedikhuizen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €625,00.

Plaats een reactie