Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Doeveren

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Doeveren? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Altijd een super schone woning, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Doeveren! Op deze pagina delen wij veel tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij bieden we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €12,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-doeveren

Een schoonmaakster in Doeveren gezocht

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Doeveren inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze suggesties: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Doeveren zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp komt schoonmaken. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw oproep goedgekeurd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er praktische websites die hiervoor specifiek service verlenen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Marktplaats.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Heusden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Doeveren

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Doeveren

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Doeveren, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Hedikhuizen, Heesbeen, Haarsteeg en Nieuwkuijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw is er voor alle klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder check je een opsomming met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen van kleding.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €12,80 als uurtarief.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) bevordert productieve werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende aanbieders in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Doeveren. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €33,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €22,50 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,30 tot wel €15,00 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klusjes die opgepakt worden: ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of de planten water geven.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste huishoudens in Doeveren huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor onder andere keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Doeveren?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €250,00 tot €575,00.

Plaats een reactie