Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heesbeen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Heesbeen? Meer en meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, altijd een gezonde woning, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Heesbeen! Op deze pagina bieden we volop tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook bieden we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €12,60 p/uur.

schoonmaker-zoeken-heesbeen

Een schoonmaakster in Heesbeen zoeken

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Heesbeen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast kan je gebruik maken van praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Heesbeen vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw oproep wederzijds passend is heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn speciale online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulpstudent.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Heusden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heesbeen

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Schoonmaakbedrijven in Heesbeen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Heesbeen, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Herpt, Oudheusden, Hedikhuizen en Doeveren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in jouw huishouden. Bijgaand bekijk je de meest gangbare werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,70 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte zorgt voor het werkplezier en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Heesbeen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,50 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijs: tussen ongeveer €23,00 en €30,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,20 tot +/- €19,25 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, dweilen, stofzuigen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Heesbeen laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Heesbeen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €650,00.

Plaats een reactie