Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Herpt

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Herpt? Meer en meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, altijd een gezonde woning, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een goede schoonmaker in Herpt! Op dit platform verstrekken we handige tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook delen we contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-herpt

Een schoonmaakster in Herpt inhuren

Heb je een druk leven en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Herpt inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Als laatste heb je allerlei praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Herpt vinden

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Waar en wanneer

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Check en analyseer de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een vakkundige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Er bestaan handige websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Care.com: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Heusden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Herpt

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Herpt

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Herpt, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Oudheusden, Berlicum, Heesbeen en Hedikhuizen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare karweitjes binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder vind je de meest voorkomende klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • De was wegwerken.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,00 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte stimuleert gelukkige werknemers en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse aanbieders in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Herpt. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,00 en €34,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €22,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €13,50 tot +/- €18,00 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Indien nodig kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of de was doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Herpt hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt ook aan het type woning, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Herpt?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het complete huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €250,00 tot €625,00.

Plaats een reactie