Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Merkelbeek

Wil je een schoonmaakhulp in Merkelbeek? Steeds meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Altijd een super schone woning, altijd een gezonde woning, en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een goede schoonmaker in Merkelbeek! Op deze pagina delen wij concrete tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €13,20 per uur.

schoonmaker-zoeken-merkelbeek

Een schoonmaakster in Merkelbeek gezocht

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Merkelbeek inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde heb je steeds meer speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Merkelbeek zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan de slag gaat. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige websites die je hierbij helpen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Tip: bekijk ook eens de pagina over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Hulpstudent.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Beekdaelen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Merkelbeek

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Merkelbeek

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Merkelbeek, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Schinveld, Jabeek, Doenrade en Oirsbeek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel bekijk je de meest gangbare werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • Kleren wassen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp uit de regio nu al vanaf €13,20 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte heeft effect op de werksfeer en productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere organisaties in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Merkelbeek. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,00 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Limburg.
 • Prijs: tussen om en nabij de €22,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €12,80 tot €15,75 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen, dweilen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals koelkast schoonmaken of de planten doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Merkelbeek laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor onder andere het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van het type woning, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Merkelbeek?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €625,00.

Plaats een reactie