Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Doenrade

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Doenrade? Meer en meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het vinden van een goede schoonmaker in Doenrade! Op dit platform lees je handige tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €12,60 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-doenrade

Een schoonmaakster in Doenrade gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Doenrade inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook zijn er diverse platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Doenrade zoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser komt werken. Dit kan zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op tarief, takenpakket en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw oproep geaccepteerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een ervaren schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn diverse online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Care.com: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Beekdaelen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Doenrade

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Doenrade

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Doenrade, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Merkelbeek, Schinveld, Oirsbeek en Amstenrade.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In het volgende deel vind je de meest voorkomende klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen wassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Opvouwen van de was.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €12,50 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert het werkplezier en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende dienstverleners in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Doenrade. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,00 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €20,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €13,00 tot zo’n €16,50 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Verder kan je afspraken maken over opruimen of de stoep aanvegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Doenrade kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt aan het aantal m2, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Doenrade?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten liggen tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie