Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lopik

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Lopik? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Lopik! Op deze pagina bekijk je concrete tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook namen en adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-lopik

Een schoonmaakster in Lopik inhuren

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Lopik inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Afsluitend heb je allerlei schoonmaakplatforms voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Lopik zoeken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster aan huis komt. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw aanvraag ingewilligd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op het gekozen moment. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker kan complex zijn. Er bestaan speciale online marktplaatsen die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Nationalehulpgids.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Lopik.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lopik

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Lopik

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Lopik, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Montfoort, Oudewater, IJsselstein en Hardinxveld-Giessendam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom huis. Bijgaand check je een lijst met klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Glazenwassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen van kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp (plaatselijk) al voor €13,30 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een net en fris kantoor bevordert een fijne werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere organisaties in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Lopik. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,00 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Utrecht.
 • Tarief: tussen plus minus €25,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €12,60 tot wel €17,50 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klussen die de hulp uitvoert: dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Lopik hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld afstoffen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Lopik?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven liggen tussen de €275,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie