Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zuid-Beijerland

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Zuid-Beijerland? Meer en meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, altijd een gezonde woning, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Zuid-Beijerland! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je handige tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook delen we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,20 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-zuid-beijerland

Een schoonmaakster in Zuid-Beijerland vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een bedreven schoonmaakster in Zuid-Beijerland inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Zuid-Beijerland vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp aan de slag gaat. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In het volgende scherm tonen ze de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt bij je thuis op de afgesproken datum. We raden aan om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt gebruik maken van handige webapplicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Care.com: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Hoeksche Waard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zuid-Beijerland

Vind een geschikte schoonmaakster in de gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Zuid-Beijerland

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Zuid-Beijerland, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Klaaswaal, Strijen, Numansdorp en Heinenoord.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp is er voor alle schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder bieden wij een overzicht met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen lappen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Strijken.
 • De was wegwerken.
 • De garage opruimen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp in de buurt al voor €13,50 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert fijne en veilige werkplekken en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende organisaties in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Zuid-Beijerland. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €21,50 en €30,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €21,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €12,60 tot zo’n €19,75 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard klusjes die gedaan worden: dweilen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Zuid-Beijerland huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Zuid-Beijerland?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €275,00 tot €650,00.

Plaats een reactie