Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Molkwerum

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Molkwerum? Meer en meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Molkwerum! Op deze pagina verstrekken we concrete tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je bekijkt hier ook adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €12,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-molkwerum

Een schoonmaakster in Molkwerum vinden

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Molkwerum inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Daarnaast zijn er diverse platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Molkwerum opzoeken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser aan de slag gaat. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw oproep beantwoord wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van geschikte schoonmaker kan soms lastig zijn. Er bestaan verschillende webapplicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Care.com: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Molkwerum

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Molkwerum

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Molkwerum, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in It Heidenskip, Wommels, Warns en Stavoren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het overzicht hieronder bieden wij een overzicht met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Het wassen van de kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp in de buurt al vanaf €12,50 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij een fijne werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal dienstverleners in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Molkwerum. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,50 en €33,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Prijs: tussen ongeveer €23,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €13,20 tot +/- €17,25 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die gedaan worden: dweilen, ramen wassen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Molkwerum huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere ramen lappen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door de grootte van de woning, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Molkwerum?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. De woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie