Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lemmer

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Lemmer? Meer en meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, geen rotklusjes meer en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Lemmer! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we concrete tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je bekijkt hier ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-lemmer

Een schoonmaakster in Lemmer inhuren

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Lemmer inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Afsluitend zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Lemmer vergelijken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt poetsen. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Hulpen vergelijken

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw aanvraag ingewilligd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is goed om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een enthousiaste schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt een beroep doen op praktische online marktplaatsen die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulpstudent.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lemmer

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Lemmer

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Lemmer, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Eesterga, Follega, Koufurderrige en Dijken.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder delen wij de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €12,70 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor bevordert de productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Lemmer. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,50 en €30,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €24,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €13,40 tot zo’n €17,25 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, ramen wassen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of de was doen en opvouwen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Lemmer kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt aan het type woning, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Lemmer?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €575,00.

Plaats een reactie