Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ouwerkerk

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Ouwerkerk? Meer en meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een goede schoonmaker in Ouwerkerk! Op deze website delen wij handige tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Nu al vanaf €12,70 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-ouwerkerk

Een schoonmaakster in Ouwerkerk zoeken

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Ouwerkerk inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Als laatste heb je allerlei speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ouwerkerk vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, extra taken zoals een strijkservice en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb je een match.

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk wat je precies verwacht. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een goede schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke platforms die daarbij helpen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Schouwen-Duiveland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ouwerkerk

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw wijk!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Ouwerkerk

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Ouwerkerk, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Oosterland, Sirjansland, Zierikzee en Uitwijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder verstrekken we de meest voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het aanrecht afvegen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was opvouwen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) nu al vanaf €13,40 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert het werkgenot en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse schoonmaakondernemers in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Ouwerkerk. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, vloeren stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €22,50 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zeeland.
 • Prijs: tussen gemiddeld €23,00 en €30,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot €17,75 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, dweilen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of de was doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Ouwerkerk huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Ouwerkerk?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €525,00.

Plaats een reactie